Activiteiten

De Havenkerk is niet alleen een kerk op zondag. Bijna elke dag van de week is er wel iets te doen. Zo helpen we elkaar van zinvolle dagbesteding tot groei in geloof. Naast de gewone wekelijkse activiteiten organiseren we verschillende keren per jaar bijzondere uitjes.

De activiteiten vinden plaats in de Open Hof.

Kerkdiensten

Elke zondag is er een kerkdienst om 10.30 uur in de Open Hof. Op zondagmiddag zijn er huiskerkdiensten in kleine groepjes.

Samen thuis in de Schilderswijk

Een aantal sociaal-diaconale activiteiten zijn ondergebracht in het project ‘Samen thuis in de Schilderswijk’.

MaaltijdGezamenlijke maaltijd

Op maandag- en dinsdagavond zijn er gezamenlijke maaltijden om 18.00 uur. U bent welkom in de Open Hof vanaf 16.00 uur.

Meer weten over de Bijbel?

Maandag- en dinsdagavond na de maaltijd en vrijdagmiddag na de inloopochtend is er bijbelstudie voor startersgroepen (maandag van 19.00 – 20.00 uur, vrijdag van 12.30 tot 13.30 uur)

Tieners

Er is een meidenclub voor meiden uit de buurt. Voor informatie daarover kunt u contact opnemen.

Sporten

Onder de noemer ‘Havensport’ sporten we op maandag (zomertijd) op het Oranjeplein. In de winterperiode is er op woensdagavond basketbal met asielzoekers en op donderdagavond voetbal met jongeren uit de buurt in de zaal.